GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT MYKONOS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grieks Specialiteiten Restaurant Mykonos. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 22:39 Het duurde veel langer dan aangegeven, eten was goed. De bezorger was keurig gekleed maar liep op slippers.
26 mei 2024 om 10:02 Kwam op de afgesproken tijd en het eten was heerlijk
23 mei 2024 om 21:59 Was weer erg lekker! Bedankt!
22 mei 2024 om 20:25 Heerlijk gegeten. Alles netjes (misschien wel te goed als dat kan) verpakt. En hoeveelheid ruim voldoende. Ben een beste eter maar krijg het niet op
11 mei 2024 om 23:23 Ik vind 1,5 uur wachten erg lang. Ook nadat er een melding kwam dat er elk moment kon worden bezorgd duurde het nog meer dan een half uur voordat het eten daadwerkelijk bezorgd werd. Van betaling tot bezorging duurde het ruim 1,5 uur. Weinig kruiden
4 mei 2024 om 23:35 Het was weer heerlijk,zoals altijd!
4 mei 2024 om 21:46 Ik vond t heel slecht dat t brood er niet by zat, en wel de kruidenboter. Dus nergens op smeerbaar
2 mei 2024 om 23:58 Ik kan max 90 min invoeren, maar het duurde veel langer. knoflooksaus zat er niet bij. 1 eetlepel rijst. vlees van slechte kwaliteit.
1 mei 2024 om 20:45 Voor als nog ben ik altijd tevreden geweest metykonos lekker gegeten altijd vadaarijn bestellng echter had ik nu niet de juiste bestelling gekregen rn heb daarovergebeld maar werd flauw ontvangen en alleen excuys aangeboden door de telefoon minpunt
25 apr 2024 om 19:20 Ivm omstandigheden waren we niet in staat om ter plaatse te eten. Ook het bestelde eten was, net als in het restaurant, perfect! Heerlijk gegeten, een groot compliment.
24 apr 2024 om 10:39 Heerlijk! En snel geleverd. Top
20 apr 2024 om 20:45 Heerlijk gegeten. Enige wat verbeterd kan worden is de keuze voor rijst ipv alleen aardappeltjes bij de schotels.